Trapphusstädning Stockholm

Trapphusstädning | Trappstädning | Ring 08 - 749 55 70
Trapphusstädning Stockholm
Vi utför trapphusstädning i Stockholm!
RSS

Sommarstädning av trapphus

22 Jun 2022

Nu är sommaren här men våra trapphus tar inte semester som vi gör, utan trapphusen behöver städas likväl under sommartid, men kanske inte lika ofta och omfattande som under vintertid.

Det är förstås inte lika mycket städning som behövs för att hålla ett trapphus skinande rent under sommartid. Men tänk på att vädret växlar mellan sol och regn och efter ett sommaroväder kan det lätt bli lika smutsigt i ett trapphus som under vintermånaderna när snö och slask härjar.

Hör med er städfirma hur dom lägger upp städningen över sommaren. Evident är en städfirma i Stockholm som är proffs på trapphusstädning. Kontakta dom direkt på 08 - 759 55 70 så kan ni börja med att jämföra.

Ett rent trapphus borde alla ha

8 Feb 2021

Nu när det är vinter, snö och slask ute blir trapphus smutsiga snabbare än normalt. Att hålla rent på egen hand mellan trapphusstädningarna blir onundvikligt. Det går att lösa genom att se till att få sitt trapphus städat veckovis istället för varannan vecka som är den vanligaste formen för regelbunden och återkommande trapphusstädning. Hör av er till oss så kan vi se över hur vi kan tillgodose just erat behov.

Välkommen

Vi erbjuder trapphusstädning och andra städtjänster till organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Nyhetsbrev

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar

AAA Högsta kreditvärdighet
Auktoriserat Serviceföretag
UC Guld
Svanenmärket för miljöanpassad städtjänst

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)